Maurtuva Vekstgård

Våre støttespillere

Maurtuva Vekstgård kunne aldri blitt til en realitet uten våre gode hjelpere underveis. Disse er:

  1. Innovasjon Norge, som har hjulpet oss siden 2009 med støtte til ideutviklingsfase, etableringsfase, oppussingsfase 1, 2 og 3samt bedriftsutviklingsstøtte til FamilieFakultetet (2013).
  2. Inderøy Sanitet – en gjeng fantastiske damer (og noen herrer :) som bevilget 100 000,- kr til innkjøp av utstyr til Maurtuva PensjonistPensjonat og FamilieFakultet i april 2013. Av dem fikk vi også kjøpe tre vevstoler til redusert pris.
  3. Kvam Sanitet, som gav oss takke, spuddu og diverse bakeutstyr våren 2012.
  4. Inderøy kommune, som gjennom støtte fra blant annet næringsfondet har vært med oss i hele prosessen og som er vår samarbeidspartner på TrivselsTreffet og PensjonistPensjonatet.
  5. Vår fantastiske kårkaill Tore Østerås som hjalp oss med ”den siste enden” (den er som kjent utrolig lang) da vi startet opp med TrivselsTreffene i 2012. På nyåret 2014 var han igjen i sving og hjalp oss få opp et stallrom ute i fjøset. På nyåret 2015 var han sannelig på plass igjen og hjalp oss å oppgradere sengetøylageret med tilhørende gang. Tore sitt bidrag til å få trønderlåna i den stand vi har ønsket oss har vært uvurderlig!
  6. Vår fantastiske dugnadsgjeng, som jobbet døgnet rundt sammen med oss – spesielt før vi startet opp PensjonistPensjonatet i april 2013.