Maurtuva Vekstgård

Overnatting og Airbnb

Har du lyst til å bo landlig i ei gammel trønderlån fra midten på 1800-tallet? Kanskje du ønsker å stå opp på morgenen og hente deg ferske egg fra hønsene i fjøset? Eller nyte roen og stillheten over en kopp kaffe ute på gårdstunet? Da er kanskje Maurtuva Vekstgård noe for deg!

Maurtuva Vekstgård ligger midt i smørøyet i vakre Inderøy kommune i Trøndelag. Inderøy blir av noen betegnet som Nordens Toscana – grunnet det spesielle lyset og landskapet her. På Inderøy ligger også Den Gyldne Omvei. Aktørene langs ruten tilbyr mat, kunst- og kulturopplevelser, der både tradisjon og nyskaping er ivaretatt. Du kan besøke kunsthåndverkeren i sitt verksted, gårdsmatprodusenten, historiske minnesmerker, galleri og kunstmuseum, skulpturpark, – og du kan spise og sove godt i fredelige omgivelser, for eksempel på Maurtuva Vekstgård.

Gården vår ligger på en rolig høyde med fritt utsyn til både fjell og sjø. Nærheten til sjøen gir muligheter til bading, fiske, båt- og friluftsliv. En av våre nærmeste naboer driver et ølbryggeri og de tar imot turister for ølsmaking, mat og ølsalg.

Maurtuva Vekstgård ligger ca. 9 mil nord for Trondheim Lufthavn Værnes. Det går tog til Inderøy (Røra stasjon) og herfra er det 14 km til gården. Taxi og annen skyss er mulig.

Vi har 10 sengeplasser fordelt på 5 soverom, 2 bad med dusj og toalett, 1 toalett, vaskemaskin, oppvaskmaskin, wifi, 3 hjemmekoselige stuer og et kjøkken med alt man trenger av utstyr for å lage seg mat. Man kan velge å ta med seg matvarer hit selv eller man kan kjøpe frokosten her. Vi handler da inn mat og baker brød til gjestene kommer, så er det selvforsyning når det passer seg selv best.

Se anmeldelser og bestill rom på Airbnb her, eller ta kontakt med Kjerstin eller Ida for mer informasjon og booking.